Arrangörslyftet 2020

 

 

 

Under 2020 kommer det att vara tre ansökningsperioder.

Första sökstoppet är den 6 januari. Beslutsmöte den 27 januari.

Andra sökstoppet är den 4 maj. Beslutsmöte den 25 maj.

Tredje sökstoppet är den 24 augusti. Beslutsmöte den 14 september.

Under 2020 finns det även möjlighet att ansöka om ”Snabb slant”

Syftet med en ”Snabb slant” är att stödja och uppmuntra människors engagemang till att arrangera scenkonst och kulturevenemang runtom i Västernorrland och ska fungera som ett komplement till övriga stöd som fördelas av Arrangörslyftet.

När och hur ska man söka?

Ansökan ska vara Riksteatern tillhanda senast 1 månad innan planerat arrangemang. Du använder samma ansökningsblankett som till övriga ansökningar. Man kan söka när som helst under året, med reservation för några veckor under sommaren då det är semester.

Arrangörslyftet finansieras under 2020 av Region Västernorrland, Scenkonst Västernorrland, Riksteatern Västernorrland och länets sju kommuner i samverkan enligt Västernorrlands Kulturplan.

Region Västernorrland beviljar inte stöd till projekt/arrangemang som beviljas stöd från Arrangörslyftet. Sundsvalls kommun tillämpar från maj 2017 samma princip som Landstinget Västernorrland.

Ansökan skickas direkt till: Riksteatern Västernorrland, Norra Järnvägsgatan 10, 852 31 Sundsvall.

Man kan både fylla i en ansökan alternativt en redovisning direkt på denna hemsida och därefter få en bekräftelse på att ansökan/redovisningen tagits emot av oss (inkl en kopia). Det finns även pappersblanketter, infomaterial och en annons för nedladdning och utskrift på denna hemsida. Se nedan:

Ansökningsformulär (on-line)

Ansökningsblankett 2020 (PDF)

Redovisningsblankett 2020 (PDF)

Informationsfolder 2020 (PDF)

Annons 2020 (PDF)

Loggor för nedladdning: (Högerklicka på en av logotyperna och välj Spara bild som… alternativt Spara mål som…Önskas annat filformat? Kontakta: stefan.akerman@riksteatern.se