Arrangörslyftet 2019

 

 

 

Vi har nu fått klartecken från alla kommuner inför 2019.

Under 2019 kommer det att vara tre ansökningsperioder.

Första sökstoppet är den 7 januari. Beslutsmöte den 28 januari.

Andra sökstoppet är den 6 maj. Beslutsmöte den 27 maj.

Tredje sökstoppet är den 19 augusti. Beslutsmöte den 9 september.

 

Under 2019 finns det även möjlighet att ansöka om ”Snabb slant”

Syftet med en ”Snabb slant” är att stödja och uppmuntra människors engagemang till att arrangera scenkonst och kulturevenemang runtom i Västernorrland och ska fungera som ett komplement till övriga stöd som fördelas av Arrangörslyftet.

När och hur ska man söka?

Ansökan ska vara Riksteatern tillhanda senast 1 månad innan planerat arrangemang. Du använder samma ansökningsblankett som till övriga ansökningar. Man kan söka när som helst under året, med reservation för några veckor under sommaren då det är semester. Mer info.

Arrangörslyftet finansieras under 2019 av Region Västernorrland, Scenkonst Västernorrland, Riksteatern Västernorrland och länets sju kommuner i samverkan enligt Västernorrlands Kulturplan.

Region Västernorrland beviljar inte stöd till projekt/arrangemang som beviljas stöd från Arrangörslyftet. Sundsvalls kommun tillämpar från maj 2017 samma princip som Landstinget Västernorrland.

Ansökan skickas direkt till: Riksteatern Västernorrland, Norra Järnvägsgatan 8, 852 31 Sundsvall.

Man kan både fylla i en ansökan alternativt en redovisning direkt på denna hemsida och därefter få en bekräftelse på att ansökan/redovisningen tagits emot av oss (inkl en kopia). Det finns även pappersblanketter, infomaterial och en annons för nedladdning och utskrift på denna hemsida. Se nedan:

Ansökningsformulär (on-line)

Ansökningsblankett 2019 (PDF)

Redovisningsblankett 2019 (PDF)

Info-folder 2019 (PDF)

Loggor för nedladdning: (Högerklicka på en av logotyperna och välj Spara bild som… alternativt Spara mål som…Önskas annat filformat? Kontakta: stefan.akerman@riksteatern.se