Arrangörslyftet 2018

arrlyftet_liggande_cmyk2

Nu är äntligen utformningen av stödmodellen för 2018 klar att presentera!

Under 2018 kommer det att vara tre ansökningsperioder.

Första sökstoppet är den 8 januari. Beslutsmöte den 29 januari.

Andra sökstoppet är den 7 maj. Beslutsmöte den 28 maj.

Tredje sökstoppet är den 20 augusti. Beslutsmöte den 10 september.

 

NYHET! Under 2018 finns det även möjlighet att ansöka om ”Snabb slant”

Syftet med en ”Snabb slant” är att stödja och uppmuntra människors engagemang till att arrangera scenkonst och kulturevenemang runtom i Västernorrland och ska fungera som ett komplement till övriga stöd som fördelas av Arrangörslyftet.

När och hur ska man söka?

Ansökan ska vara Riksteatern tillhanda senast 1 månad innan planerat arrangemang. Du använder samma ansökningsblankett som till övriga ansökningar. Man kan söka när som helst under året, med reservation för några veckor under sommaren då det är semester. Mer info.

Arrangörslyftet finansieras under 2018 av Landstinget Västernorrland, Scenkonstbolaget, Riksteatern Västernorrland och länets sju kommuner i samverkan enligt Västernorrlands Kulturplan 2015-2018.

Landstinget Västernorrland beviljar inte stöd till projekt/arrangemang som beviljas stöd från Arrangörslyftet. Sundsvalls kommun tillämpar från maj 2017 samma princip som Landstinget Västernorrland.

Ansökan skickas direkt till: Riksteatern Västernorrland, Norra Järnvägsgatan 8, 852 31 Sundsvall.

Man kan både fylla i en ansökan alternativt en redovisning direkt på denna hemsida och därefter få en bekräftelse på att ansökan/redovisningen tagits emot av oss (inkl en kopia). Det finns även pappersblanketter, infomaterial och en annons för nedladdning och utskrift på denna hemsida. Se nedan:

Informationsfolder 2018

Ansökningsblankett 2018

Redovisningsblankett 2018

Frågor och funderingar? Hör av er till Stefan Åkerman, verksamhetsutvecklare. Tel: 060-658 54 15 eller stefan.akerman@riksteatern.se

 

 

Loggor och annons för nedladdning: (Högerklicka på en av logotyperna och välj Spara bild som… alternativt Spara mål som…Önskas annat filformat? Kontakta: stefan.akerman@riksteatern.se